afbeelding afbeelding

Antoinette Harteveld

Antoinette Harteveld is raadslid namens Lokaal Realisme en professional in het sociaal domein.


E-mail: antoinetteharteveld@lokaalrealisme.nl

Over Antoinette Harteveld

Jeugdverpleegkundige, coördinator jeugd, keten coördinator zorg 0-100+, moeder van een zoon van 28 jaar en dochter van 23 jaar.

Geboren in Rotterdam opgegroeid in een warm arbeidersgezin; hard werken om ergens te komen, als je je ziek voelde, dan moest je het toch maar even gaan proberen. Er wachten mensen op je, doen wat je beloofd had.

Vanaf 2004 woon ik in Brabant en vanaf 2018 in Bergen op Zoom. Ik heb veel kennis en ervaring opgedaan binnen het sociaal domein, daar ik ruim 25 jaar heb gewerkt als wijk/ jeugd­verpleeg­kundige en de laatste 7 jaar werk als coördinator jeugd binnen de jeugdwet.

Binnen het sociaal domein heb ik het "Ernaartoe team" opgericht een manier om een reikende hand te bieden aan mensen met schulden of andere problemen. Om ze daarna zo snel mogelijk te helpen en te zorgen dat ze weer positiever in het leven komen te staan. Binnen jeugd heb ik "Samen Scheiden" opgericht, een manier om kinderen zo goed mogelijk door de scheiding van hun ouders heen te helpen.

Voor kinderen zal ik alles doen om ze te helpen. Ik zie dat we als gemeenten enorm veel inzetten op de zorg voor de jeugdigen, wat natuurlijk heel belangrijk is: we mogen geen kind vergeten. Echter, zie ik ook dat je kinderen alleen maar goed kan helpen, als je hun ouders eerst helpt. De basis op orde, dan verder met de kinderen.

Antoinette: "Vanuit Lokaal Realisme wil ik de kinderen en inwoners van Bergen op Zoom helpen om de basis op orde te krijgen. En natuurlijk doen wat ik beloofd heb."

afbeelding

Verkiezingsprogramma

Lokaal Realisme wil orde op zaken stel­len. In ons verkiezings­programma kunt u lezen hoe we dat gaan doen. Lees verder
afbeelding

Team Lokaal Realisme

Lokaal Realisme is een snel groei­en­de be­we­ging van in­woners uit Bergen op Zoom, Halsteren en Lepel­straat die orde op zaken wil­len stel­len, zodat Bergen op Zoom weer een mooie toe­komst gaat heb­ben. Lees verder