afbeelding afbeelding

Betere gemeentelijke dienstverlening

11-03-2023
Zaterdag 25 maart 2023 gaan onze raadsleden en wethouder in gesprek over het thema "dienstbaarheid". Alle leden en sympathisanten van Lokaal Realisme zijn welkom om daarover mee te denken.

Een dienstbare gemeente is een belangrijk speerpunt van Lokaal Realisme. Daarom hebben we in het bestuursakkoord (coalitieakkoord) de afspraak gemaakt om de gemeentelijke dienstverlening te gaan verbeteren.

Dienstverlening verbeteren

In de komende maanden wordt die afspraak concreet uitgewerkt. Bijvoorbeeld door een betere voortgangsbewaking: als je een vraag stelt aan de gemeente, dan hoor je altijd netjes en snel een fatsoenlijk antwoord te krijgen. Ook toegankelijkheid is van belang: zowel via een duidelijke website, maar ook telefonisch of via de balie hoor je goed geholpen te worden.

Meedenken

Wil je meedenken over het verbeteren van de gemeentelijke dienstverlening? Heb je tips en suggesties? Kom dan naar deze bijeenkomst. Samen met de raadsleden en wethouder gaan we hierover met elkaar in gesprek. Zo stellen we orde op zaken!

Wat: Betere gemeentelijke dienstverlening
Wie: Al onze leden en sympathisanten zijn welkom
Waar: Fractiehuis, Sint Annastraat 6 (achter het stadhuis)
Wanneer: 25 maart van 13.00 tot 15.00 uur
Aanmelden kan via fractie@lokaalrealisme.nl
afbeelding

Eerlijke en dienstbare gemeente

Meer dienstbaarheid vanuit de gemeente. Afspraken nakomen. De gemeente moet doen wat ze belooft. Lees verder
afbeelding

Brandweer moet er snel kunnen zijn

In de commissie werd afgelopen donderdag gesproken over hoe snel de brandweer in West-Brabant na een melding ter plekke kan zijn. Een kolfje naar zijn hand van ons burgerlid Maarten van ‘t Hof, oud leidinggevende bij de brandweer. Lees verder
afbeelding

Wat vindt u: schone buurten en straten

Wat vindt u over het schoon houden van buurten en straten? Mede op aandringen van Lokaal Realisme is daar sinds dit jaar meer budget voor. Komende zaterdag is er een themabijeenkomst waar u kunt aangeven wat er al goed gaat en wat nog beter kan. We zien u graag en de koffie staat klaar! Lees verder
contact

Heeft u vragen of opmerkingen?

Bel met onze raadsleden of stuur een e-mail naar: fractie@lokaalrealisme.nl
afbeelding

Aanmelden op onze nieuwsbrief

U kunt zich abonneren op onze nieuwsbrief via dit webformulier.
doe met ons mee!

Doe met ons mee!

Bergen op Zoom vooruit helpen? Doe met ons mee!