afbeelding afbeelding

Betere gemeentelijke dienstverlening

11-03-2023
Zaterdag 25 maart 2023 gaan onze raadsleden en wethouder in gesprek over het thema "dienstbaarheid". Alle leden en sympathisanten van Lokaal Realisme zijn welkom om daarover mee te denken.

Een dienstbare gemeente is een belangrijk speerpunt van Lokaal Realisme. Daarom hebben we in het bestuursakkoord (coalitieakkoord) de afspraak gemaakt om de gemeentelijke dienstverlening te gaan verbeteren.

Dienstverlening verbeteren

In de komende maanden wordt die afspraak concreet uitgewerkt. Bijvoorbeeld door een betere voortgangsbewaking: als je een vraag stelt aan de gemeente, dan hoor je altijd netjes en snel een fatsoenlijk antwoord te krijgen. Ook toegankelijkheid is van belang: zowel via een duidelijke website, maar ook telefonisch of via de balie hoor je goed geholpen te worden.

Meedenken

Wil je meedenken over het verbeteren van de gemeentelijke dienstverlening? Heb je tips en suggesties? Kom dan naar deze bijeenkomst. Samen met de raadsleden en wethouder gaan we hierover met elkaar in gesprek. Zo stellen we orde op zaken!

Wat: Betere gemeentelijke dienstverlening
Wie: Al onze leden en sympathisanten zijn welkom
Waar: Fractiehuis, Sint Annastraat 6 (achter het stadhuis)
Wanneer: 25 maart van 13.00 tot 15.00 uur
Aanmelden kan via fractie@lokaalrealisme.nl
afbeelding

Eerlijke en dienstbare gemeente

Meer dienstbaarheid vanuit de gemeente. Afspraken nakomen. De gemeente moet doen wat ze belooft. Lees verder
afbeelding

Stapeling van maatschappelijke opgaven

De gemeente zoekt een plek voor een azc. Lokaal Realisme stelt vragen hoe Bergen op Zoom dat gaat bolwerken, bovenop alle andere maatschappelijke opgaven waar we voor staan. Is er voldoende begeleidingscapaciteit om dat allemaal goed te kunnen doen? Lees verder
afbeelding

Column: arbeidsmigranten aan de Havendijk

In deze column schrijft raadslid Julien Voets welke lessen te trekken zijn uit de discussie over de huisvesting van arbeidsmigranten aan de Havendijk. Lees verder
contact

Heeft u vragen of opmerkingen?

Bel met onze raadsleden of stuur een e-mail naar: fractie@lokaalrealisme.nl
afbeelding

Aanmelden op onze nieuwsbrief

U kunt zich abonneren op onze nieuwsbrief via dit webformulier.
doe met ons mee!

Doe met ons mee!

Bergen op Zoom vooruit helpen? Doe met ons mee!