afbeelding afbeelding

Conny Steketee

Conny Steketee is burgerlid namens Lokaal Realisme. Ze is des­kun­di­ge op het onder­werp veilig­heid.


E-mail: connysteketee@lokaalrealisme.nl

Over Conny Steketee

Sinds kort mag ik deel uit maken van Lokaal Realisme, als burgerlid. Actief in de plaatselijke politiek. De reden dat ik deze stap gezet heb, is dat ik me zorgen maak. Zorgen om de ongelijk­heid in de samenleving, de onvrede die er heerst. En dat kan van alle vormen zijn.

Ik werk namelijk bij de recherche/politie en zie zoveel misstanden in de maatschappij, maar ook misère achter de voordeur. Ook heb ik zelf persoonlijk zaken ervaren, als mantelzorger. Waar ik me dan ook voor wil inzetten, is om in de plaatselijke politiek iedereen een gezicht en een stem te kunnen geven. En ja, ik weet, dat het een utopie is, maar de wil is er en de eerste stap ga ik dan ook bij deze zetten.

Geboren en getogen Zeeuwse, met Bergs bloed in de aderen (wat wil je ook anders met zo'n naam en baan) wil ik mijn kennis inbrengen in de politiek. Ik kom van oorsprong uit een ondernemers­familie, transport en horeca, ben technisch opgeleid en heb een periode gewerkt voor de ondernemings­raad.

afbeelding

Verkiezingsprogramma

Lokaal Realisme wil orde op zaken stel­len. In ons verkiezings­programma kunt u lezen hoe we dat gaan doen. Lees verder
afbeelding

Team Lokaal Realisme

Lokaal Realisme is een snel groei­en­de be­we­ging van in­woners uit Bergen op Zoom, Halsteren en Lepel­straat die orde op zaken wil­len stel­len, zodat Bergen op Zoom weer een mooie toe­komst gaat heb­ben. Lees verder