afbeelding afbeelding

Joris Völker

Joris Völker is fractielid namens Lokaal Realisme. Hij benadrukt de kansen voor het bedrijfs­leven in onze gemeente.


E-mail: jorisvolker@lokaalrealisme.nl

Over Joris Völker

Bergen op Zoom en omgeving vormen een prachtige omgeving met vele mogelijkheden voor het bedrijfs­leven tussen vele knoop­punten in op het gebied van logistiek, transport en voor vele mooie inter­nationale bedrijven. Het is een regio waar het toerisme een sterke rol kan spelen.

Bergen op Zoom, een stad met een historische binnen­stad die alle ingrediënten heeft om uit te kunnen groeien tot een toeristische trek­pleister. Maar ook een binnenstad die zich uitstekend leent voor een optimale mix van winkels, wonen, werken. Wie durft hier nu eens echt de stappen te zetten?

Mijn naam is Joris Völker en woon nu ruim 15 jaar in Halsteren en geniet hier nog elke dag. Zelf ben ik erg actief in vele verenigingen en organiseer samen met anderen mooie activiteiten voor Bergen op Zoom.

Er is werk aan de winkel! Onze binnenstad loopt leeg en steeds meer winkeliers denken eraan hun winkels te sluiten omdat het bezoekers­aantal erg terug­loopt. We moeten weer interessant worden als stad! Na het grote vertrek van Philip Morris is er eigenlijk geen grote internationale speler meer terug komen. Vreemd, want Bergen op Zoom ligt ten opzichte van alles zeer gunstig. Plus een goede ontwikkeling binnen het MKB levert ook weer veel werkgelegenheid op.

Met toerisme zijn nog stappen te maken! Vele miljoenen toeristen per jaar rijden op de snelweg letterlijk langs bergen op zoom voorbij. Waarom... we zijn niet zichtbaar langs de snelweg, maar ook niet op vele toeristische sites of andere PR doel­einden.

Toeristen brengen loop in de binnenstad, zorgen voor omzet en een goede hotel­bezetting. Er zijn ontwikkelingen met een nieuwe hotel langs de A4 en vele nieuwe parken. Laten we deze niet tegen­houden en samen kijken hoe we deze het beste kunnen laten vestigen in onze regio. Dat geeft ook weer werk­gelegen­heid!

afbeelding

Verkiezingsprogramma

Lokaal Realisme wil orde op zaken stel­len. In ons verkiezings­programma kunt u lezen hoe we dat gaan doen. Lees verder
afbeelding

Team Lokaal Realisme

Lokaal Realisme is een snel groei­en­de be­we­ging van in­woners uit Bergen op Zoom, Halsteren en Lepel­straat die orde op zaken wil­len stel­len, zodat Bergen op Zoom weer een mooie toe­komst gaat heb­ben. Lees verder