afbeelding afbeelding

Maarten van 't Hof

Maarten van 't Hof is burgerlid namens Lokaal Realisme. Hij richt zich op cul­tuur en ruimte­lijke ont­wik­ke­ling.


Churchilllaan 24
4624 EJ Bergen op Zoom
Telefoon: 06-53145993
E-mail: maartenvanthof@lokaalrealisme.nl

Over Maarten van 't Hof

Geboren in Rotterdam en opgegroeid in Barendrecht, toen nog een dorp. Veel vrijheid maar vooral ook verantwoordelijkheid geleerd. Mijn vader en opa waren rolmodellen. Leerde mij inzetten voor de samenleving en integer zijn. Dat inzetten voor de samenleving heb ik vormgegeven door 40 jaar vrijwillig brandweerman te zijn en daarna raadslid in Barendrecht.

Nu in Bergen op Zoom, ben ik na een periode als raadslid inmiddels actief als burgerlid en als voorzitter van kunstenaarscollectief Arsis. Na school heb ik jaren gewerkt als bedrijfsadviseur en later als ontwikkelaar van computerprogramma's. Daarin ben ik nog steeds actief.

In Bergen op Zoom valt veel te verbeteren. Ik wil graag werken aan een mooie gemeente voor alle inwoners op alle vlakken. Bij cultuur kan veel meer bereikt worden. Door geld doelmatiger te gebruiken. En vooral door minder bureaucratie.

Bij Lokaal Realisme hebben we een groep mensen die hun deskundigheid willen inzetten om onze gemeente te verbeteren. Zo kunnen we Bergen op Zoom weer terug op de rit krijgen.

Maarten: "Door ieders deskundigheid te benutten, kunnen we Bergen op Zoom weer een mooie toekomst geven."

afbeelding

Verkiezingsprogramma

Lokaal Realisme wil orde op zaken stel­len. In ons verkiezings­programma kunt u lezen hoe we dat gaan doen. Lees verder
afbeelding

Team Lokaal Realisme

Lokaal Realisme is een snel groei­en­de be­we­ging van in­woners uit Bergen op Zoom, Halsteren en Lepel­straat die orde op zaken wil­len stel­len, zodat Bergen op Zoom weer een mooie toe­komst gaat heb­ben. Lees verder