afbeelding afbeelding

Tessa Govers

Tessa Govers is kandidaat namens Lokaal Realisme. Tessa staat op plaats 14 bij de gemeente­raads­ver­kie­zin­gen van 16 maart 2022.


E-mail: tessagovers@lokaalrealisme.nl

Over Tessa Govers

Sporter, positieveling, kritisch

Geboren en getogen in Halsteren. Opgegroeid in een ondernemersgezin. Al vroeg geleerd om "je eigen boontjes te doppen". Ik kan er niet tegen wanneer een ander onrecht wordt aangedaan en maak mij daarvoor graag hard.

Ik ben actief sporter in Halsteren (VVC '68) en Bergen op Zoom (LTC De Zoom). Tevens ben ik lid van de commissie Sportverkiezingen Bergen op Zoom.

Ik wil mij hard maken voor de mensen die onrecht worden aangedaan vanwege bepaalde keuzes die in onze gemeente worden gemaakt. Deels door mijn moeder is mijn interesse gewekt voor de gemeentelijke politiek.

Tessa: "Ik zal mijn pijlen richten op sport en gezondheid zodat we kunnen streven naar een goed georganiseerde, sportieve en gezonde gemeente. Ik vind het zeker belangrijk om aan te haken bij preventie gezien mijn eigen werk in de gezondheidszorg (financieel adviseur Erasmus MC, Sophia kinderziekenhuis)."

afbeelding

Verkiezingsprogramma

Lokaal Realisme wil orde op zaken stel­len. In ons verkiezings­programma kunt u lezen hoe we dat gaan doen. Lees verder
afbeelding

Team Lokaal Realisme

Lokaal Realisme is een snel groei­en­de be­we­ging van in­woners uit Bergen op Zoom, Halsteren en Lepel­straat die orde op zaken wil­len stel­len, zodat Bergen op Zoom weer een mooie toe­komst gaat heb­ben. Lees verder